joi

In trei Un laborator sentimental - Briant, Cretinon, Stoessel


Jean-François Briant (Ernest) este sculptor. Mireille Crétinon (Pauline) şi Catherine Stoessel (Anne) sunt pictoriţe. Trăiesc şi lucrează împreună în Franţa, împărţindu-şi timpul între Normandia şi Paris.

Anne, Pauline şi Ernest s-au cunoscut când erau studenţi la Facultatea de Arte Plastice şi aveau 20 de ani. De atunci, au decis, atât din motive ideologice, cât şi din motive erotice, să constituie un trio. De mai bine de 20 de ani trăiesc o pasiune răscolitoare şi au împreună doi băieţi.
Această carte reprezintă relatarea directă şi incomodă a unei poveşti reale de dragoste considerată în mod normal imposibilă. Lipsită de orice intenţie de prozelitism, "mărturisirea" de faţă şochează prin amestecul de sinceritate, îndoială şi erotism pe care îl transmit protagoniştii acestui ideal de iubire considerat un tabu fundamental al moralei occidentale.
Paradis sau Infern?
Cine ştie…
În iubire, suferinţa şi plăcerea nu se despart aproape niciodată…

In trei Un laborator sentimental -
Jean-François Briant, Mireille Crétinon, Catherine Stoessel - Editura Trei, 2006

Un comentariu:

Dana spunea...

O carte Geniala dupa parerea mea.Am inceput sa citesc de vreo 2 zile si cu cat ma apropiu de sfarsit cu atat ma simt mai goala pe dinauntru stiind ca o sa se termine in curand...